• Help RKHBS, wordt lid van de supportersclub voor maar € 5,- per jaar.

 • Supportersvereniging RKHBS

  Sinds 1990 heeft onze prachtige club een actieve supportersvereniging, we bestaan dus al meer dan 25 jaar met een nog steeds groeiend aantal leden. 

  Als supportersvereniging bieden wij onze club RKHBS gerichte financiële ondersteuning. Denk daarbij aan bijvoorbeeld nieuwe attributen in de keuken of kantine, een attentie bij de (vele) kampioenschappen van onze jeugd en seniorenteams, ondersteuning bij de Clubdagen en meer van dit soort zaken. Naast de financiële ondersteuning van onze club, organiseren wij ook meerdere activiteiten, zoals een jeux des boules toernooi, het kwajongtoernooi op het einde van het jaar en in juli een barbecue als afsluiting van het voetbalseizoen.

  Meer informatie over onze activiteiten vind je op de RKHBS website of in de nieuwsbrief. Het bestuur van de supportersvereniging bestaat uit: Miriam Alexander (voorzitter), Annalies Meessen (penningmeester), John Meessen, Mathieu Mertens (namens het bestuur van  RKHBS) en Frans Hoeijmakers.

  Wil je ook lid worden van de supportersvereniging? Dat kan voor slechts € 5,- per jaar!
  Stuur een mail naar: supportersclub@rkhbs.nl
  De contributie (€5,- per jaar) kun je overmaken naar: IBAN NL77.RBRB.098.26.23.58s ten name van supportersvereniging RKHBS