• Rico Goffin hoofdtrainer RKHBS seizoen 2023-2024

  12 dec 2022
 • Als bestuur van RKHBS zijn wij verheugd te kunnen melden dat Rico Goffin vanaf het seizoen 2023-2024 de heren selectie van RKHBS onder zijn hoede gaat nemen als hoofdtrainer. Na de onverwachte aankondiging van Jorrit Dacier, dat hij de vereniging RKHBS aan het einde van dit seizoen gaat verlaten, is de selectiecommissie bestaande uit Marco Janssen, Maurice Heuts, Cyriel Palmen en John Bothmer op zoek gegaan naar een goede vervanger. Met het aanstellen van Rico Goffin denken wij hierin meer dan geslaagd te zijn. Rico is woonachtig in Bocholtz, in het bezit van de UEFA B trainerslicentie, en heeft op hoog niveau gevoetbald bij o.a. Fortuna Sittard, Groene Ster en EHC. Bij Simpelveld sloot hij zijn loopbaan als speler af, waarna Rico de afgelopen 4 jaar werkzaam was als hoofdtrainer bij SV Simpelveld na eerst een aantal jaren als assistent te hebben gefunctioneerd. Daarnaast was Rico, in samenwerking met Roel Brouwers, een aantal jaren verantwoordelijk voor het Onder-18 Elftal van Roda JC. Wij wensen Rico een goede afsluiting van het huidige seizoen, en verheugen ons op de samenwerking in de komende jaargang.

  John Bothmer, voorzitter RKHBS

  Rico Goffin hoofdtrainer RKHBS seizoen 2023-2024 1

  Foto 1: Trainer vanaf komend seizoen Rico Goffin (rechts) samen met RKHBS voorzitter John Bothmer, bij de ondertekening van het contract.

  Rico Goffin hoofdtrainer RKHBS seizoen 2023-2024

  Foto 2: Leden van de selectiecommissie samen met de toekomstige trainer. Vlnr: Marco Jansen, Rico Goffin, Cyriel Palmen en Maurice Heuts.