• PUPIL VAN DE WEEK
   
  Zondag 10 oktober is tijdens de wedstrijd RKHBS 1 - SV Geuldal 1 na heel lang wachten Jeremy Egg onze pupil van de week.
  Jeremy zit in groep 7 van de Windwijzer en is 10 jaar oud, over 2 maanden al 11.
   
  Hij speelt bij RKHBS in de JO13-2, waar Dennis Senden, Demi van der Bijl en zijn vader Guido de trainers zijn. Hij vind het leuk dat zijn vader zijn trainer is, hij doet het hartstikke goed volgens Jeremy.
  Zijn positie op het veld is links midden. Jeremy zegt dat hij vanaf die positie goed en snel acties kan maken en goede voorzetten geven.
   
  Hij vergeet dan soms wel eens om terug naar zijn positie te gaan en moet dan heel snel weer terug.
  Zijn team heeft eens in de laatste wedstrijd van de competitie waarin gespeeld werd voor plek 1 of 2 een 0-4 achterstand weten om te zetten in een 8-5 winst en zo dus op plek 1 uit gekomen! Dat hebben zijn teamgenoten en trainers samen bereikt door toen het tegenzat tegen elkaar te zeggen, we kunnen dit en elkaar positief coachen, en zo is het ze gelukt om toch te winnen.
   
  De favoriete club van Jeremy is Feyenoord, en zijn favoriete spelers zijn Virgil van Dijk en Lukaku.
  Jeremy heeft naast voetbal ook andere hobby's. Hij luistert veel naar muziek en doet ook aan freestyle dansen. Hij is ook vaak buiten en speelt soms games.
   
  Hij lust heel graag shoarma en frietjes, en hij eet niet graag boerenkool, spruitjes en witlof.
   
  Tot slot hebben we Jeremy gevraagd om de uitslag van de wedstrijd te voorspellen. Jeremy denkt dat RKHBS gaat winnen met 5-2.
   
  We wensen Jeremy en zijn familie een hele gezellige middag op Sportpark Imstenrade.
   
   
   
  🔴⚪️