• Plus Tim en Joyce Janssen verlengt hoofdsponsorschap voor de jeugd met 4 jaar.

  Vandaag tekende Tim Janssen bij RKHBS de verlenging van zijn hoofdsponsorschap met 4 jaar. Voor RKHBS ondertekende Frank Schings, coördinator van de jeugdcommissie de overeenkomst. Dit gebeurde allemaal onder het toeziend oog van Marco Janssen die jaren geleden een heel belangrijke rol heeft gespeeld in het ontstaan van de samenwerking van de Plus met RKHBS en het ontstaan van het kledingfonds. Door deze verlenging kan RKHBS weer 4 jaar verder met het kledingfonds voor de jeugd waardoor we als club een mooie uitstraling hebben zowel bij thuis- als uitwedstrijden en kunnen we weer nieuwe stappen zetten met een aantal verduurzamingsmaatregelen. Tot slot werd aan Tim een lekkere taart aangeboden die hij graag aansneed om er een stukje van te proeven en van de rest heeft het personeel van de Plus Heerlerbaan vandaag kunnen genieten. Jeugdleiders werden bij RKHBS getrakteerd op een lekker stuk cake voor bij de koffie en alle jeugdspelers kregen na de wedstrijd een lekker ijsje. Zo kon iedereen meegenieten van deze voor ons feestelijke dag.

  Tim en Joyce: hartstikke bedankt!

 • Ook zijn we blij met onze sponsoren LIE, Starwash, Theunissen Schoenmode en Fysiotherapie Coerver.

  Zij hebben ervoor gezorgd dat onze heren selctie dit seizoen met een nieuwe outfit kan starten. Afgelopen zondag waren Roger Theunissen van Theunissen Schoenmode, Ron Coerver van Fysiotherapie Coerver, Marc Brouwers van Starwash en Harold Borger van LIE te gast tijdens de wedstrijden van de heren. In een stralend zonnetje werden de nieuwe shirts gepresenteerd onder toeziend oog van de nieuwe trainersstaf. 

  Heren, bedankt voor de mooie sponsoring.

 • Afgelopen zondag werden de nieuwe trainingspakken van heren 3 in gebruik genomen. Daisy Lambert was hierbij aanwezig om deze officieel te overhandigen namens RL glas en montagebouw.
  Ook kregen de spelers van heren 4 de nieuwe shirts officieel overhandigd door sponsor Eran Floor die samen met 100%Hardcore ervoor gezorgd heeft dat Heren 4 er tijdens wedstrijden weer prima opstaat dit seizoen.

   

  Zowel Daisy en Remco Lamberts als Anja en Eric Jansen van Eran floor bedankt voor deze mooie geste.

 • De speelsters van Dames 2 hebben nieuwe inloopshirts ontvangen gespronsord door stucadoorsbedrijfs VanderHeijden.

  Ook deze sponsor natuurlijk weer hartelijk bedankt.