• Jeroen Arets wordt onze nieuwe penningmeester
  De opvolger van Lars als penningmeester binnen ons bestuur hebben we gevonden in de persoon van Jeroen Arets die eerst de functie van voorzitter van de jeugdcommissie bekleed heeft, gedurende een periode van 6 jaar. Jeroen heeft circa 20 jaar ervaring in de financiële sector, hij is begonnen in de accountancy en heeft daarna de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven waar hij bij diverse MKB bedrijven heeft gewerkt. Jeroen is nu werkzaam bij Minli tankstations en bekleed daar de functie van Hoofd financiële administratie en past dus perfect in het plaatje dat we zoeken voor de functie van penningmeester binnen onze vereniging.

  Wij zijn hartstikke blij dat Jeroen op deze manier behouden blijft voor het bestuur van RKHBS en dus deze functie van penningmeester gaat bekleden.

  Frank Schings: nieuw bestuurslid en voorzitter jeugdcommissie
  Naast het afscheid van Lars Valkenberg als penningmeester, en het doorschuiven van Jeroen Arets naar deze positie, hebben we ook een nieuw bestuurslid mogen installeren in de persoon van Frank Schings.

  Even voorstellen:
  Frank is geboren en getogen in Simpelveld maar woont al vele jaren op de Heerlerbaan. Zijn zoons Jesper en Petter, en stiefzoon Jarno spelen in de heren selectie. Daarnaast speelt stiefdochter Janouck bij Vrouwen 1 en de jongste dochter, Frederike, bij de JO15-2 en helpt vrouwen 2 vaker uit, dus er is sprake van een grote binding met de club RKHBS.
  Na in de jeugd fanatiek te hebben getafeltennist, is Frank op z’n 21e begonnen met voetbal bij vv Miranda en aansluitend bij SV Simpelveld en SVA. In 2000 verhuisde hij naar de Heerlerbaan en is hij lid geworden van RKHBS.
  Bij onze mooie club is hij zo’n 15 jaar trainer geweest van verschillende jeugdteams en heeft hij meerdere jaren de clubkleuren verdedigt bij het vierde elftal en de veteranen. Momenteel voetbalt hij nog af en toe mee met het 35+ team.
  Frank is werkzaam bij het Belgische energiebedrijf Luminus en we hopen dat zijn kennis rondom energie verbruik en besparing ons ook nog goed van pas komt. Frank volgt Jeroen Arets op als voorzitter van de jeugdcommissie, waarbij Jeroen verder gaat in het bestuur als penningmeester zoals boven aangegeven.

  Wij wensen Jeroen en Frank een goede start en een heel fijne tijd in de functies die ze nu binnen het bestuur van RKHBS bekleden.

  John Bothmer, voorzitter

  Nieuwe penningmeester & bestuurslid

  Foto: Het bestuur tijdens de jaarvergadering, met van rechts naar links Dave Bruijenberg (accommodatie / facilitair), Bert Theunissen (Petanque), Jeroen Arets (nieuwe penningmeester) Danielle Voragen (secretaris), John Bothmer (voorzitter), Lars Valkenberg (aftredend penningmeester), Mathieu Mertens (PR & Sponsoring) en Frank Schings (nieuwe voorzitter jeugdcommissie).