• Cryptofonds RKHBS

  4e update RKHBS Cryptofonds, per 1 maart 2020.

  Na een bewogen jaar waarin we goed begonnen met een stijging van 38,63%, viel het rendement in het 2e kwartaal terug tot een rendement van 1,03% na een half jaar. Het derde kwartaal liet zelfs een negatief rendement zien van -13,58%. Na een flinke eindspurt in het 4e kwartaal kunnen we met gepaste trots een totaal rendement over het gehele jaar melden van 13,12%.

  Dit levert voor RKHBS het mooie bedrag van € 461,27 op.

  Voor u als deelnemer geldt het volgende;

  U heeft nu tot 15 maart aanstaande de mogelijkheid om uw keuze aan te geven. U kunt uw winst of een deel hiervan opnemen.

  U kunt natuurlijk ook uw gehele inleg of een deel hiervan opnemen. Maar we hopen natuurlijk dat u het gehele bedrag, of een deel hiervan in de cryptotrader laat staan. Verder kan er natuurlijk ook worden bijgestort tot een maximaal bedrag van € 500,00. Voor de mensen die afgelopen jaar te laat waren en alsnog willen deelnemen in het cryptofonds kan dit ook door het inschrijfformulier te gebruiken.

  We verzoeken jullie om de keuze voor 15 maart kenbaar te maken. In de 2e helft van maart worden de uitbetalingen gedaan en dient de inleg te worden gestort, zodat we per 1 april weer van start kunnen. Van de deelnemers die geen keuze hebben gemaakt blijft het bedrag gewoon nog een jaar in de trader staan.

  Namens RKHBS ontzettend bedankt voor jullie bijdrage.

 • Klik hier om het ivulformulier te openen