• De Club van 100

    De Club van 100 is een groep van enthousiaste leden en sympathisanten die RKHBS een warm hart toedragen. Het initiatief hiertoe is een aantal jaren geleden genomen, waarbij het streven was om 100 deelnemers te vinden, die een jaarlijkse bijdrage leveren. Op dit moment zijn ongeveer 50 deelnemers geregistreerd. In het belang van onze vereniging willen wij dit aantal natuurlijk graag verder uitbreiden. Zowel individuen als bedrijven kunnen lid worden van de club van honderd.

    Een van de doelbestemming is geweest om een fundamentele bijdrage te kunnen leveren aan het EEUWFEEST van RKHBS in 2016. Natuurlijk is er weer een nieuw doel en dat is een aanzienlijke aanpassing in de kantine.

    De namen van de leden van de " Club van 100" worden vermeld (indien gewenst) op de website van de vereniging en op een van de ramen in de kantine.

    Interesse om lid te worden van de " Club van 100" van RKHBS voor € 50 per jaar? Neem contact op met: Mathieu Mertens bestuurslid PR, 06-30370646 of mail naar  pr@rkhbs.nl.