Club van 100
Lid worden of meer info: Mathieu Mertens (mmertens@home.nl)
Vriendenloterij: Lid worden voor RKHBS

Afgelastingen

Agenda

05-08-2018 Start trainingen selectie heren 1+2
26-08-2018 Damestoernooi 11x11
01-09-2018 Wijnproeverij

Websponsoren

My image My image My image My image My image My image

Laatste Nieuws

 

 

Wijnproeverij

Aanmelden kan ook via petanque@rkhbs.nl


RKHBS-PETANQUE

Zaterdag 1 september 2018 organiseert RKHBS - Petanque in de kantine van RKHBS een wijnproef avond.
Aanvang om 20:00 uur.

Deze avond is toegankelijk voor leden van RKHBS, Supportersclub en sponsoren.

Met vriendelijke groet,
Commissie Petanque RKHBS.

Aanmelden voor 1 augustus 2018 kan met onderstaand inschrijfformulier:
覧覧覧覧覧覧覧覧覧-
Ondergetekende

neemt deel aan de wijn - proeverij op 1 september 2018 en wel met een / twee personen.
Kosten 13,50 per persoon te voldoen bij aanmelding.

Datum: ____________________________

Ondertekening: 

 

Update AVG
Heerlen, juli 2018

Als vereniging met een groot ledenbestand op de Heerlerbaan dienen wij ons te conformeren aan de AVG die op 25 mei jl. in werking is getreden. Als vereniging zijn we hier dan ook al een tijd mee bezig maar helaas zijn voor ons ook nog niet alle vragen opgelost. Om toch al de informatie die we hebben te delen met jullie als lid, geven we hierbij een update over onze AVG werkzaamheden.

Privacyverklaring: deze is klaar. Hierin hebben we opgenomen wat we allemaal bewaren en met welk doel dit is en voor welke termijn we de gegevens bewaren. Zie de flyer Privacyverklaring op de website

Privacy Policy: deze is klaar. Hierin geven we weer wat we allemaal bewaren, wat jullie rechten als lid zijn en waar je je kunt melden voor het geval je vragen hebt. Zie de flyer Privacy policy op de website

Toestemmingsverklaring leden: deze is nog niet klaar, maar zal beschikbaar zijn voordat het nieuwe seizoen start. We weten nog niet of ieder lid in een keer voor alle doeleinden kan tekenen of voor ieder doel apart en hoe we dat administratief moeten gaan bijhouden. 

Verwerkersovereenkomst: dit is afgehandeld. Dus alle persoonsgegevens worden goed behandeld naar geldende richtlijne en komen niet in handen van mensen die deze gegevens niet mogen hebben.

Geheimhoudingsverklaring: deze is klaar. Als bestuur hebben we deze al getekend. Voor de overige vrijwilligers ligt deze klaar om te ondertekenen bij aanvang van het nieuwe seizoen.

We zijn ook bezig met een nieuwe website en zullen dus niet meer alle documenten op de huidige website plaatsen. De nieuwe website gaat, volgens planning, voor aanvang van het nieuwe seizoen in de lucht. Als jullie de documenten toch al willen ontvangen of als jullie vragen hebben dan kunnen jullie deze mailen naar privacy@rkhbs.nl


Sportieve groeten,

Het bestuur 

 

Oefenprogramma selectie heren 2018-2019
De heren selectie start op zondag 5 augustus weer met de trainingen voor het nieuwe seizoen.
In de bijlage het oefenprogramma voor de voorbereiding.

 

 

Damestoernooi 11x11
Op zondag 26 augustus organiseert Decathlon in samenwerking met RKHBS een 11x11 damestoernooi.
Schrijf je nu in! 
Vol=vol.

 

 

RKHBS kiest voor VTON
RKHBS kiest voor ondersteuning van VTON bij jeugdopleiding 

Afgelopen dinsdag hebben alle jeugdtrainers van RKHBS een introductie gekregen van de ondersteuning bij de jeugdopleiding met behulp van de door VTON ontwikkelde voetbal app. Hierdoor zullen vanaf komend seizoen alle jeugdelftallen een gestructureerde voetbaltraining krijgen aangeboden waarbij ook de overgang naar een nieuwe leeftijdsklasse op elkaar is afgestemd. De trainer wordt middels de app wekelijkse begeleid in het geven van de juiste trainingen, afgestemd op de specifieke leeftijd.

Met de keuze voor deze ontwikkelmethode zetten we een volgende stap naar een kwalitatief goede jeugdopleiding waarmee het speerpunt 前ntwikkeling verder vorm wordt gegeven.

COMPLETE VOETBALOPLEIDING VOOR DE JEUGD

De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Alles komt aan bod: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode ondersteunt met meer dan 700 kant-en-klare trainingen. De ervaren trainer kan zijn eigen trainingen samenstellen met behulp van de VTON bibliotheek.


Overig nieuws

2018-06-20 Kader jeugdopleiding 2018-2019
Beste RKHBS-ers,

Hierbij het kader van onze jeugdopleiding voor het seizoen 2018-2019.

Door omstandigheden niet op deze foto:

Leon Lemmens
Robin Stoeber 
Sill Stijnen 
Ryan Loo 
Bjorn Senden

"Samen zijn wij RKHBS"

Met vriendelijke groet,
Marco Janssen 
HJO RKHBS
2018-06-19 Real Madrid voetbalkamp 2018
Het Real Madrid Voetbalkamp komt deze zomer bij RKHBS in Heerlen!

 

Van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2018 is het Real Madrid Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij RKHBS in Heerlen.Hiermee behoort RKHBS tot een selecte groep partnerclubs van Real Madrid.

 

Het Real Madrid Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 tot 15 jaar van elk niveau onder leiding van UEFA gecertificeerde trainers die ruime ervaring met het trainen van jeugd hebben. De trainers hebben met succes een opleiding gevolgd van Real Madrid. Het Real Madrid Voetbalkamp vindt in het voorjaar en de zomer van 2018 plaats op meer dan 25 locaties in heel Nederland en Belgi.

 

Real Madrid Voetbalkamp gegevens op een rijtje:

  • Vijf dagen top training door opgeleide Real Madrid CF trainers met innovatieve trainingsmethodes.
  • Je krijgt een Real Madrid CF trainingstenue van Adidas, bestaande uit: shirt, short en sokken.
  • Inclusief een Real Madrid CF Voetbal, Real Madrid CF Bidon, Real Madrid CF Diploma en 5 dagen eten/drinken.
  • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Real Madrid CF.

     

De beste spelers naar Madrid

Per locatie worden enkele spelers, ongeacht welke leeftijd, uitgenodigd om deel te nemen aan het Creator Camp Benelux. De beste spelers van deze 釘enelux finale worden uitgenodigd voor een training in het Estadio Santiago Bernab騏(!) en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Real Madrid Foundation.

 

Deelname kost 229. Kijk snel op de websitewww.frmclinics.nl voor meer informatie en aanmelden.

 

Hala Madrid!


2018-06-13 Lidmaatschap beindigen
Wil je stoppen met voetbal of overstappen naar een andere vereniging?!?!

We hopen natuurlijk dat je lid blijft maar mocht je toch weg willen gaan dan dien je dit VOOR 15 juni aan te geven bij de ledenadministratie (ledenadministratie@rkhbs.nl).
Doe je dit niet of te laat dan ben je automatisch lid voor het komende seizoen. 
(Jongste jeugd t/m winter 2018/2019).
2018-06-05 RKHBS Dames 1 kampioen!

RKHBS Dames kampioen na overwinning tegen DBSV


Na de knappe uitoverwinning tegen naaste concurrent IVS uit Berg aan de Maas, konden de dames van trainer Jo Hanssen en elftalleider Herman Vroomen vandaag het kampioenschap binnen halen in de thuiswedstrijd tegen DBSV, de studenten vereniging uit Maastricht.

RKHBS begon goed aan de wedstrijd en liet in het eerste kwartier al drie goede kansen noteren. Mandy die normaal gesproken geen probleem heeft het net te vinden, stuitte echter twee keer op de goalie van DBSV en eenmaal was de paal spelbederver. RKHBS bleef druk zetten met name door het goede spel van vrije verdedigster Loes die niet alleen goed verdedigde maar ook zorgde voor een rustige opbouw, en de sterke aanvalster Rachel die een geweldige trap in de benen heeft en een gevaarlijk koppelt vormt in de aanval met MandyIn de 23ste minuut stuitte Rachel met een hard schot op de doelvrouw van DBSV die goed redde. Even later kwam de thuisploeg op voorsprong. Bij een aanval via de rechterzijde kwam Nicky in balbezit en trok het leer strak en laag voor het doel, waarna de inkomende Daniesha hard uithaalde en het net liet bollen: 1-0. Hierna stichtte RKHBS ook vanaf de linkerzijde via Michelle nog gevaar maar tot verdere doelpunten kwam het niet meer. DBSV kon in de eerste helft niet echte een vuist maken en kreeg dus ook zo goed als geen kansen.

In de tweede helft tapten de studentes echter uit een ander vaatje en drongen RKHBS terug op eigen helft. Na 10 minuten kon een eerste waarschuwing genoteerd worden met een schot maar net voorlangs, waarna 2 minuten later de gelijkmaker in het netje lag na slordig balverlies: 1-1. RKHBS schrok wakker en zocht direct de aanval. Een prachtige aanval via een tweetal combinaties tussen Danisha en Mandy leidde tot een corner. Deze werd door Rachel voor het doel gebracht, en teruggelegd op Sanne. De in de rust ingevallen middenveldster bedacht zich niet en schoot het kunstleer prachtig in de kruising: 2-1. Hierna liet de thuisploeg niets meer aanbranden en zocht fel de bevrijdende 3de treffer. Na schoten van Kim en Rachel die respectievelijk over en naast het doel vlogen, bracht een schot van weer Sanne de beslissing. Na sterk doorzetten van Rachel kwam Sanne in balbezit en schoot met een boogbal over de te ver voor haar doel staande keepster van DBSV: 3-1 en de wedstrijd was beslist. De afscheid nemende Jenny kwam nog in de ploeg en ook Uschi maakte nog haar opwachting voordat het bevrijdende eindsignaal werd gegeven door scheidsrechter Jo Quaedvlieg. Hierna was het natuurlijk feest waarbij de champagne en even later het bier rijkelijk vloeide en de dames in de bloemetjes werden gezet. Bij deze de felicitaties voor alle speelsters, te weten Sabrina, Daisy, Mandy, Kim, Loes, Joe-Anne, Nicky, Daniesha, Janis, Joyce, Jenny, Michelle, Linda, Nikki, Laura, Uschi, Sanne & RachelVan harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie en op naar de 3deklasse!!

John

 

 

 

2018-06-04 RKHBS heren 1 uitgeschakeld
RKHBS heren 1 uitgeschakeld voor promotie naar 3 de klasse
Door een goede 4 de plek op de eindranglijst van klasse 4B mocht RKHBS aantreden in de nacompetitie
uit tegen de potentiele degradant uit 3A te weten RKVVM uit Margraten. Op deze zonnige namiddag
waren een behoorlijk aantal toeschouwers afgekomen op dit affiche, en deze kregen een heel
spannende en sportieve pot voetbal voorgeschoteld.
In het eerste deel waren de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd en konden geen echte kansen
genoteerd worden. Na een kwartier kreeg de thuisploeg een eerste kans waarbij spits Noel Mingels
goed aflegde op de linksbuiten, die maar net over schoot. Even later viel er nog een kans te noteren
voor VVM na een verdwaald schot vanaf links dat plots op het hoofd van de rechtsbuiten viel die
echter niet veel richting kon geven aan het leer. Na 20 minuten leek RKHBS op voorsprong te komen.
Brian Amkreutz zette voor de tweede keer aan voor een solo, kwam in de 16 meter en werd hier
tegen de grond gewerkt: strafschop. Tegen alle voetbalwetten in nam Brian zelf de pingel en schoot
door het midden recht op de doelman waardoor deze uitgelezen kans verloren ging. Ook RKVVM
deed van zich spreken en dan met name als de aanvallen gingen via mid-mid Habets die een puike
partij speelde. Deze vond na een half uur de rechtsbuiten, die maar net voorlangs het doel van Toine
Diederen schoot. Ondertussen bleven Bram Bemelmans en Mick Mijnes een plaag voor de
verdediging van RKVVM. Beiden konden maar met moeite tegen gehouden worden en de
tegenstander van Mick Mijnes moest dit ook met geel bekopen nadat Mick hem voorbij was richting
doel (doorgebroken speler?). Even voor rust vond Bram Bemelmans vanaf de linkerzijde zijn
kompaan Mick Mijnes via een hoge cross bal. Mick stond vrij aan de 2 de paal maar kopte helaas in het
zijnet. Ook VVM deed nogmaals van zich spreken. Vanaf rechts werd Noel Mingels vrijgespeeld voor
het doel. Zijn schot of voorzet bereikte uiteindelijk de instormende linksbuiten die ook in het zijnet
schoot. Zo gingen beide ploegen met een 0-0 stand de rust in.
Na rust kwam RKHBS snel op voorsprong. Brian legde de bal mooi voor vanaf links, waarna de keeper
de bal wegbokste. Het leer viel voor de voeten van Bram Bemelmans die verwoestend uithaalde en
de 0-1 aantekende. Euforie in het Heerlerbaanse kamp, maar na 5 minuten stond het al weer gelijk.
Een handsbal van Roel Romeijn leide tot een penalty, die ook in tweede instantie koel werd raak
geschoten door de centrale verdediger van VVM: 1-1. RKHBS wilde zo snel mogelijk weer laten zien
dat het de betere was, maar nam te veel risico en kreeg de deksel op de neus. Na balverlies en een te
ver opgeschoven defensie was het een counter uit het boekje van de thuisploeg die tot de 2-1 leidde.
Noel Mingels was, na een voorzetje vanaf rechts, de beul die de trekker over haalde vrij voor Toine
Diederen. RKHBS antwoordde direct via een schot van Brian Amkreutz na een vrije trap van Rens
Hahnraths. De keeper kreeg er echter net zijn vingertoppen tegen waardoor de enige beloning een
corner was. Na ongeveer een kwartier dan toch de verdiende gelijkmaker. Na een aanval over rechts
punterde Brian Amkreutz de bal voor het doel, en nam Soren Versleijen de bal knap aan tussen een
aantal verdedigers. Hij ging voorbij zijn directe tegenstander en werd overduidelijk vastgehouden:
strafschop. Nu ging Rens Hahnraths achter de bal staan en schoot beheerst via de binnenkant van de
paal raak: 2-2. Beide ploegen gingen op zoek naar de beslissing. Eerst was het RKHBS dat via een
lange bal op Mick Mijnes, doorkoppen van Mick op Bram Bemelmans en de bal weer terug naar Mick
in kansrijke positie kwam. Het schot van Mick ging echter voorlangs waardoor deze mooie kans
verloren ging. Vijf minuten voor tijd viel de beslissing. RKHBS kreeg de bal tot drie keer toe niet weg
uit de eigen verdediging, waarna een mooie steekbal en een dito schuiver in de lange hoek (3-2) het
einde betekende van het korte avontuur in de nacompetitie van RKHBS in de jaargang 2017/2018.
Jammer. 羨ufstehen, Krone richten und weitermachen zeggen onze oosterburen, en zo is het.
2018-06-03 Dames 1 kampioen!
Dames 1 is zondagmiddag kampioen geworden en promoveert hierdoor naar de derde klasse. Met een 3-1 overwinning op DBSV kon naaste belager IVS de dames van de Heerlerbaan niet meer achterhalen.

Namens alle leden van RKHBS: Van harte proficiat met dit uitstekende resultaat!

(uitgebreid wedstrijdverslag volgt)
2018-05-31 BBQ supportersclub
Op zondag 10 juni vanaf 17.00u vindt de barbecue van de supportersvereniging plaats. Leden van de supportersclub en niet-leden van de supportersclub betalen een eigen bijdrage voor de barbecue, onze sponsoren met partner kunnen gratis deelnemen.

Bijgaand de inschrijfformulieren!! Inschrijven tot uiterlijk 4 juni.