Club van 100
Lid worden of meer info: Mathieu Mertens (mmertens@home.nl)
Vriendenloterij: Lid worden voor RKHBS

StofbergStofberg
Dorpstraat 119
6441 CD   Brunssum
045-5641112

Type sponsor: Stersponsor

Over deze sponsor:


Alles voor jouw gezondheid

Jou fit krijgen. Jou fit houden. Daar doen we alles voor. We doen het op een manier die werkt en waar we ons prettig bij voelen. In het kort: we zijn persoonlijk, we denken mee, we bieden kwaliteit. En we meten best veel, voor, tijdens en na een behandeling. Dat levert waardevolle gegevens op die ons leren wat wel en wat niet werkt. Zo kunnen we in geval van lichamelijke klachten en ongemakken vrij nauwkeurig zeggen welk programma je nodig hebt, hoe lang het duurt en wat het resultaat is.

Bij verschillende zorgverzekeraars zijn we voorkeurspraktijk. Zijn we trots op. Het betekent dat we kwalitatief goede zorg leveren. Bij FysioStofberg word je goed en snel geholpen door een team van specialisten en krijg je persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

We doen overigens veel meer dan behandelen. We zien onszelf vooral als coach op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. We helpen je graag beter te worden en gezond te blijven. Bij FysioStofberg kies je ervoor om clint in plaats van patint te zijn. En te blijven. Met dank aan je eigen van specialisten. Je lichaam en geest hebben er recht op!

FysioStofberg
Gezond resultaat